Британські війська повинні «знову підготуватися до бою в Європі» - командувач армії

14:21, 19.06.2022
Британські війська повинні «знову підготуватися до бою в Європі» - командувач армії

Британців попередили, що їм потрібно "приготуватися до довгої війни",

Глава Генштабу Британії: Наші війська повинні готуватися знову воювати в Європі

 

Своїм військам очільник британської армії генерал Патрік Сандерс сказав, що вони повинні «підготуватися воювати в Європі ще раз», щоб перемогти сили Володимира Путіна.

 

Як інформує УМ, про це повідомило видання Sky News.

 

Генерал Патрік Сандерс, який у понеділок замінив на посаді глави Генштабу Британії Марка Карлетона Сміта, попередив солдатів про виклики, з якими вони стикаються на тлі війни в Україні.

 

"Тепер існує гострий імператив створити армію, здатну воювати разом із нашими союзниками і перемогти Росію в битві", — сказав генерал.

 

"Ми - покоління, яке має підготувати армію до того, щоб знову битися в Європі", - додав він.

 

Глава армії сказав, що він є "першим начальником генерального штабу з 1941 року, який взяв на себе командування армією в тіні сухопутної війни в Європі за участю континентальної держави".

 

 "Вторгнення Росії в Україну підкреслює нашу основну мету – захистити Сполучене Королівство, будучи готовими воювати та вигравати війни на суші" - сказав генерал.

 

Нагадаємо, що прем’єр-міністр Британії Борис Джонсон попередив британців, що їм потрібно "приготуватися до довгої війни", оскільки Путін вдається до кампанії виснаження.

 

Як повідомляла УМ, в британській розвідці констатували значні проблеми з моральним духом російських військових, що, ймовірно заважає РФ досягати оперативних цілей.