У Херсоні підірвали авто зрадника Володимира Сальдо

16:51, 14.06.2022
У Херсоні підірвали авто зрадника Володимира Сальдо

Зрадник Сальдо спростував чутки про підрив службової авітівки

У Херсоні невідомі підірвали службовий автомобіль колаборанта Сальдо, який був призначений окупантами «главою військової адміністрації»
Він разом з охоронцями нібито перебував в авто під час вибуху.
 
Як інформує Україна молода, про це повідомив у Facebook колишній народний депутат, військовослужбовець ЗСУ Андрій Немировський. 
 
«За непідтвердженими поки що данними, в окупованому Херсоні біля будівлі обладміністрації підірвано службовий автомобіль колаборанта «Сосальдо», він і його охоронці в момент вибухів перебували в ньому, їх везуть швидкі в реанімацію. Слава українським партизанам!»– написав Немировський.
 
Гауляйтер Херсонщини Володимир Сальдо записав відеозвернення з салону авто, в якому спростував чутки з приводу свого поранення під час вибуху. 
 
«Щойно мені повідомили, що один із Telegram-каналів повідомив, що мій автомобіль підірвано біля ОДА і я вже їду просто в реанімацію. Подивіться на мене: я хочу сказати, що займаюся абсолютно іншим», — відповів Сальдо.
 
Як повідомляла УМ, у тимчасово окупованому Херсоні рашисти почали роздавати паспорти. З усього міста за ними прийшов Володимир Сальдо — «мер»-колаборант та ще 22 зрадники