У Мелітополі переобладнали м’ясокомбінат у морг для тіл окупантів

14:56, 09.06.2022
У Мелітополі  переобладнали м’ясокомбінат у морг для тіл окупантів

Рашисти звозять своїх убитих в#йськових до місцевого м’ясокомбінату, який переобладнали в морг

Російським окупантам не вистачає  холодильників для зберігання тіл убитих військових рф на війні в Україні.
 
У зв’язку з цим окупаційна влада Мелітополя терміново шукає додаткові морозильники та промислові холодильники. Міський м’ясокомбінат рашисти швидко переобладнали в морг і вже повністю заповнили трупами вбитих окупантів. 
 
Як інформує Україна молода, про це повідомляє пресслужба ГУ розвідки МО України.
 
«Зокрема, 6 червня російські військові приїхали до ТОВ "Арон-М" (Мелітополь, вул. Ломоносова, 370) та вивчили його холодильні камери. Обладнання було визнано придатним для переобладнання в морг. 
 
Керівництво компанії було повідомлене про "рішення щодо тимчасового їх використання на безоплатній основі для зберігання тіл загиблих військовослужбовців.
 
Наразі  в Мелітополь активно завозяться трупи рашистів, які загинули під час боїв на напрямку Пологи – Гуляйполе»,- йдеться в повідомленні.
 
Зазначається, що ці події пов’язані з великими втратами окупантів у живій силі. Окрім того, тривале зберігання тіл убитих пов’язано з намірами російського керівництва приховати реальні масштаби втрат від російського електорату. 
 
Тому практикується так зване "дозоване" відправлення тіл у РФ і максимальне розтягнення цього процесу в часі.
 
Як повідомляла УМ, у Маріуполі тіла загиблих містян, викопані або вимиті з-під землі водою загарбники звозять у супермаркет «Щирий кум».