Російські солдати готують плани втечі з України

15:57, 07.06.2022
Російські солдати готують плани втечі з України

Росіянам страшно воювати, вони бояться за своє життя і готують план втечі

Російські військові, яких керівництво кинуло на війну з Україною, готові кинутися навтьоки, ба більше, вони на готують плани побігу.
 
Головне управління розвідки Міністерства оборони перехопило телефонну розмову російських військових, в якій вони говорять про свій страх воювати та плани втекти з України через кордон.
 
Як інформує Україна молода, про це повідомляє у Telegram ГУР Міноборони України.
 
Зазначається, що російських військових із Калінінграда, які зараз воюють в Україні, не попередили, куди їх відправляють. Також їм не надають відпусток, бо розуміють, що більшість з них не повернеться на війну. Це викликає незадоволення військових, і вони планують втечу через кордон.
 
«Ми вже більше сюди не поїдемо. Тому що наше командування вже не хоче більше сюди їхати. Командир сказав, що більше калінінградські війська сюди їздити не будуть». 
 
Так, військовий з Калінінграду скаржиться, що його підрозділ не виводять із зони бойових дій. Він збирається писати рапорт на звільнення. За його словами, офіційно є тільки два варіанти: або замінювати особовий склад будуть тільки частково, або ж взагалі залишать ще на три місяці, а можливо й довше. 
 
При цьому йому відверто страшно воювати через постійні обстріли та загрозу життю.
 
За його словами, в самій Калінінградській області зараз укріплюють кордон, оскільки там бояться нападу з боку Польщі.
Військовий також розповів, що у нього та його співслужбовців є готовий план втечі, оскільки “більшість самі відмовляються і вже намагаються втекти самовільно через кордон в Росію”.
 
«Зараз 10 людей та “Урал” готується, типу напоготові. У випадку будь-якої хріні, одразу в “Уралі” вискочити і їхати в бік Бєлгорода. Там вже і каністру солярки набрали, поставили в кузов. Я з ними поговорив, мене по дорозі підхоплять. Вони вважатимуть це диверсією. У нас он хлопчина, сержант, звідси змотався на відібраній в укропів машині. Перетнув кордон, здав автомат, броню, приїхав додому. А на нього навіть справу завести не можуть»,– сказав він.
 
За словами окупанта, військових спочатку не попередили, що відправляють воювати в Україну.
 
«Нам не сказали, що ми їдемо в Україну. Нам сказали, що ви їдете у відрядження в поля «на Чехова» (полігон у Підмосков’ї). Кажуть, у вас є 40 хвилин, щоб завантажитись. У літаку вже сказали, що ми їдемо в Україну»,– розповів окупант.
 
Як повідомляла УМ, російські  військові намагаються втекти з війни в Україні використовуючи будь які хитрощі. Новою схемою стало, ще одне «ноу-хау» - укласти фіктивні шлюби.