Вуличні бої у Сєвєродонецьку: ЗСУ потіснили ворога і знищують кадирівців

13:52, 04.06.2022
Вуличні бої у Сєвєродонецьку: ЗСУ потіснили ворога і знищують кадирівців

Полонені росіяни у Сєвєродонецьку. (facebook.com/sergey.gaidai.loga)

Російські окупанти зосередили  всі сили та резерви на захопленні Сєвєродонецька, однак українські захисники поступово відтісняють окупантів.
 
Як інформує Україна молода, про це повідомив глава Луганської ОВА Сергій Гайдай в Телеграм-каналі.
 
«Важка ситуація залишається в області в цілому, а Сєвєродонецьк — це зараз концентрація бойових дій, тому що російська армія кидає всі сили, всі резерви свої саме на цей напрямок. Їм попередньо вдалося все ж таки захопити більшу частину міста, але зараз наші військові їх посунули, і вони, дійсно, отримують величезні втрати», — сказав Сергій Гайдай.
 
Він зазначив, що втрати мають навіть кадирівці.
«Зазвичай кадирівці не воюють на передньому плані, а тут вони, можливо, повірили у свою брехню, що місто вже їхнє, тому зайшли в місто, і там вже навіть вони мають певні втрати», — додав очільник Луганської ОВА.
 
Саме з цього приводу голова Луганщини Сергій Гайдай «передав привіт» окупантам, пропагандистам, а також брехуну Кадирову і його «тік-ток військам».
 
Відео Гайдая про ситуацію в Луганській області та кадирівців з'явилося у його Telegram.
 
Приводом "передати вітання" ворогам стали висловлювання поплічника російського диктатора про те, що нібито Сєвєродонецьк перебуває під контролем російських військ, а українська влада втекла з області.
 
Втім, правда для росіян виявилася не такою красивою, як її описував Кадиров. Гайдай на фоні стели з написом Лисичанськ розповів, який "привіт" кадирівцям українські військові особисто "передали" в Сєвєродонецьку.
 
«Дон-дон, закінчуй брехати. Ти це можеш робити тільки підстаркуватому хворому діду, а не нам. Краще після бою в Сєвєродонецьку порахуй своїх бійців - у тебе там не вистачає»,- сказав Гадай у відеозверненні.
 
Як повідомляла УМ, одержимо намагаючись захопити Сєвєродонецьк, рашистська армія ослабла у іншому напрямку.