На росії переселять у депресивні регіони сім'ї непокірних офіцерів-окупантів

11:21, 30.05.2022
На росії переселять у депресивні регіони сім'ї непокірних офіцерів-окупантів

У Західному військовому окрузі росії родинам офіцерів заборонили виїжджати з країни. (Фото: Фейсбук Головне управління розвідки Міністерства оборони України)

У росії своє ноу-хау на кшталт того, що творили більшовики у "громадянську війну": командування військ російської федерації тримає в заручниках сім’ї військових, які воюють в Україні, аби ті не «робили дурниць» і не бунтували.

 

Як інформує УМ, про це Головне управління розвідки Міністерства оборони України повідомило 30 травня у Фейсбуці.

 

За інформацією розвідки, у Західному військовому окрузі росії родинам офіцерів заборонили виїжджати з країни. У випадку відмови російських військових виконувати бойові завдання їхніх дружин та дітей погрожують переселяти в депресивні регіони Далекого Сходу.

 

"Командування Західного військового округу вже наказало примусово виселити зі службових квартир кілька родин військовослужбовців 332 окремого вертолітного полку 6-ї армії військово-повітряних сил та протиповітряної оборони. Дружини вертолітників вирішили відпочити за кордоном, поки їхні чоловіки завдають ракетних та бомбових ударів по мирному населенню України на Слобожанському напрямку", - ідеться у повідомленні.

 

ГУР оприлюднило список військовослужбовців вертолітної ескадрильї 332-го окремого вертолітного полку 6-ї армії військово-повітряних сил та протиповітряної оборони Західного округу (в/ч 12633 аеродром “Пушкін”, Санкт-Петербург) та нагадало, що всі воєнні злочинці будуть викриті і притягнуті до відповідальності за злочини проти мирного населення України.

 

Нагадаємо, що присвоєння почесного найменування “гвардійська” російській 64-й мотострілецькій бригаді, яка захоплювала Бучу Київської області, свідчить про заохочення президентом рф володимиром путіним практики здійснення російськими солдатами злочинів в Україні.

 

Як повідомляла УМ, у війні з Україною росія зазнала нищівних втрат серед своїх офіцерів середньої та молодшої ланки у війні в Україні, що призведе до подальшого зниження бойового духу і поганої дисципліни у її військах в Україні.