Озеро смерті: у Мелітополі рашисти відкрили купальний сезон

14:35, 29.05.2022
Озеро смерті: у Мелітополі рашисти відкрили купальний сезон

Рашисти разом з колаборантам готуються до видовищ на озері смерті

У Мелітополі на сумнозвісному озері Гарячка, що називають Озером смерті, рашисти вирішили відкрити купальний сезон. Причому абсурдну затію колаборанти вирішили реалізувати 1 червня, у дитяче свято, щоб зігнати на небезпечне місце якомога більше малюків.
 
Як інформує Україна молода, про це передає місцеве видання ria-m.tv.
 
Ставленики рашистів на своїх пропагандистських ресурсах розповідали про старт підготовки цього озера до купального сезону. Йдеться про водойму, яку мелітопольці охрестили «озером смерті», де потонуло понад 20 людей.
 
Озеро Гарячка з'явилося в місті близько 5 років тому як результат піар-акції екс-нардепа від «Опозиційного блоку» Євгена Балицького, якого зараз російські війська назвали "губернатором" Запорізької області.
 
Котлован має великі перепади глибин, до 4 метрів і небезпечні холодні течії на дні. На Гарячці регулярно відбувалися трагедії, і з цієї причини законна влада вирішила закрити цю яму з водою ще минулого літа.
 
Тепер рашисти разом зі зрадником Балицьким вирішили знову відкрити «озеро смерті».
 
Причому на 1 червня, у День захисту дітей, анонсують проведення на Гарячці свята для дітей.
 
Як повідомляла УМ, росіяни хочуть повністю взяти під контроль тимчасово окуповані території— на Запоріжжі та Херсонщині роздають російські паспорти.