Росіяни зі своєї території обстріляли деокуповані Чернігівщину та Сумщину – ДПСУ

13:01, 20.05.2022
Росіяни зі своєї території обстріляли деокуповані Чернігівщину та Сумщину – ДПСУ

Результати обстрілу рашистами прикордонних визволених територій України. (Фото: Телеграм ДПСУ | Держприкордонслужба)

Війська рф упродовж минулої доби обстріляли прикордонні території Чернігівської та Сумської областей із мінометів 120 мм калібру.

 

Як інформує УМ, про це 20 травня повідомила Державна прикордонна служба України у Телеграмі.

"Ворог продовжує обстріли прикордоння Чернігівщини та Сумщини. Ворог здійснив близько 8 пострілів з міномету 120 мм калібру.

 

Також протягом ночі фіксувалися поодинокі неприцільні постріли по території України в межах Чернігівської Сумської областей", - йдеться у повідомленні.

 

Крім того зазначається, що постраждалих унаслідок обстрілів наразі немає. Дані уточнюються.

 

Як повідомлялося раніше, війська загарбників не припиняють обстрілювати з території росії прикордонні райони Сумської та Чернігівської областей. 19 травня позаштатний радник глави МВС України Ростислав Смірнов висловив думку, що загарбники обстрілюють, у тому числі, Сумську область, оскільки на стратегічному рівні українські захисники починають іти у контрнаступ на певних напрямках, і росіяни намагаються відволікти нашу увагу на ще один напрямок

 

Як повідомляла УМ, російські окупанти майже вщент знищили місто Рубіжне у Луганській області – вцілілих будинків немає, багато з них відновити неможливо.