Вантаж-200 вас чекає: Укрзалізниця звернулася до російських окупантів

13:44, 19.05.2022
Вантаж-200 вас чекає: Укрзалізниця звернулася до російських окупантів

Укрзалізниця просить окупантів забрати тіла своїх військових, які загинули в ході війни на Україні

Триває третій місяць повномасштабного вторгнення рашистів на територію України. 
 
Ворог несе значні втрати в особовому складі: кількість загиблих військових рф складає майже 30 тисяч. 
 
Однак Росія не поспішає забирати трупи своїх військових. Відповідно до норм гуманітарного права тіла загиблих окупантів яких зберігає Укрзалізниця в рефрижераторних вагонах.
 
Як інформує Україна молода, про це повідомили в пресслужбі національного перевізника.
 
Укрзалізниця розміщує тіла мертвих російських окупантів у рефрижераторних вагонах, щоб повернути матерям і дружинам, оскільки Україна дотримується усіх норм міжнародного гуманітарного права.
 
Перевізник звернувся до росіян з проханням забрати свій «двохсотий вантаж», котрий їх чекає уже впродовж трьох місяців у рефрижераторах.
 
Однак російські командири не виявляють жодної зацікавленості в тому, щоб забрати та відправити в Росії тіла своїх солдат. Перед тим, як випустити на поле бою чергову партію "гарматного м'яса" командири забирають в окупантів усі документи.
 
Така поведінка російського військового керівництва спричинена тим, що РФ не хоче платити сім'ям загиблих росіян у війні проти України та намагається приховати реальну кількість втрат, щоб не розповсюджувати панічні настрої в країні.
 
Таким чином, рефрежираторні вагони Укрзалізниці дощенту заповнені російський «вантажем200», який нікому, як не дивно, крім України, не потрібен.
 
Як повідомляла УМ, тіла російських солдатів, які загинули на Київщині та Чернігівщині, росія до цього часу так і не забрала. Однак трупи військовослужбовців рф підібрала Україна і зберігає  у спеціальних вагонах-рефрижераторах.