Окупанти з жахом очікують на нові поставки іноземної зброї ЗСУ – СБУ

11:13, 17.05.2022
Окупанти з жахом очікують на нові поставки іноземної зброї ЗСУ – СБУ

Постачання заходом зброї Україні - страшний сон для російських загарбників.

Російські військові заздрять, що в українців є «Байрактари» та з жахом очікують на нові поставки іноземної зброї ЗСУ.

 

Як інформує УМ, про це свідчать нові телефонні розмови загарбників, опубліковані 17 травня Службою безпеки України в Телеграмі.

 

Так, у розмові зі своїм другом контрактник, який воює на Запоріжжі, бажає для своєї армії таких же безпілотних літальних апаратів, як Байрактар.

 

Він сам насміхається з фрази «величі» росії, бо навіть прості квадрокоптери загарбники просять у спонсорів.

 

Російські військові з жахом слідкують за новинами про нові поставки іноземної зброї на потреби ЗСУ: «Пацаны там в новостях читали: поляки Украине поставили то ли 2000, то ли 200 единиц танков. Ну, счас они будут снабжать...".

 

"Напевно, ці окупанти ще не читали новин про нові гармати і лендліз.Тож попереду у них багато відкриттів. Не тільки в новинах, але і на полі бою", - додають в СБУ.

 

Додамо, що Збройні сили України з 24 лютого по 17 травня ліквідували уже близько 27 тисяч 900 (+200) російських військових.

 

Як повідомляла УМ, чисельність корабельного угруповання, виведеного в Чорне море, Росія значно збільшила. Наразі загрожують ракетними ударами, висадкою десанту і тримають блокаду судноплавства 4 ракетних та 7 десантних кораблів ворога.