У Куп'янську підполковниця поліції зрадила Україну і прислужує окупантам

11:47, 14.05.2022
У Куп'янську підполковниця поліції зрадила Україну і прислужує окупантам

У Куп'янську окремі чиновники і поліцейські почали співпрацювати з російськими загарбниками з перших днів окупації. (facebook.com/kuprada)

Підозру за фактом державної зради було оголошено заступниці начальника Куп'янського районного відділу поліції у Харківській області.
 
Підполковниця поліції добровільно згодилася співпрацювати з окупантами та організувала супровід поліції для військової техніки та особового складу ЗС рф по місту.
 
Як інформує Україна молода, про це повідомляє Харківська обласна прокуратура в суботу.
 
Жінка особисто супроводжувала головну колону військової техніки окупантів, яка пересувалася Куп’янськом.
 
«Досудовим розслідуванням встановлено, що поліцейська перейшла на бік ворога та погодилась на співпрацю з окупантами.
 
На вимогу представників ЗС рф вона організувала та забезпечила безперешкодне переміщення військової техніки та особового складу ЗС рф по Куп’янську у супроводі службових автомобілів віддiлу поліції»,- йдеться у повідомленні.
 
Жінка працює заступницею начальника Куп‘янського районного відділу поліції ГУНП.
 
Їй заочно повідомили про підозру в держзраді  (ч. 1 ст. 111 КК України).
 
Сайт поліції Куп‘янська містить згадку тільки про одного заступника начальника районного аідділу поліції - жінку. Це Наталія Шевченко, підполковник поліції, заступник начальника районного відділу поліції з преветивної роботи. 
 
Як повідомляла "УМ", Україна отримала перемогу у боях за Харків: росіяни повністю відійшли зі своїх позицій навколо міста через українські контрнаступи та обмежені можливості для підкріплень.
 
Нагадаємо, мешканці окупованого міста Куп'янськ Харківської області, де мер перейшов на бік російських загарбників, влаштували мітинг за Україну 1 березня.
 
Обурені зрадою мера і приходом непроханих «гостей» люди вийшли в центр міста з українськими прапорами і скандували "Буде все Україна!".