Сумщину та Запоріжжя окупанти обстріляли вночі ракетами

09:36, 13.05.2022
Сумщину та Запоріжжя окупанти обстріляли вночі ракетами

Наслідки ракетних обстрілів Сумщини. (Фото: Фейсбук Оперативне командування "Північ" / Operational Command “North”)

У ніч на 13 травня російські війська завдали ракетного удару по Запоріжжю та двох ракетних ударів по Сумщині.

 

Як інформує УМ, про це 13 травня у Фейсбуці повідомляють Сили оборони Запорізького краю.

 

"О 23.00 окупанти завдали попередньо ще одного ракетного удару по місту. Інформація щодо руйнувань та постраждалих уточнюється", - йдеться у дописі.

 

Також вчора зранку рашисти завдали ракетного удару по Запоріжжю. Крилата ракета влучила на територію острова Хортиця. Руйнувань інфраструктури не виявлено, на місці влучання ракети виникла пожежа. За уточненою інформацією, жертв і постраждалих немає.

 

Окрім того, російські війська у ніч на 13 травня завдали двох ракетних ударів повідомляє оперативне командування "Північ" у Фейсбуці.

 

"Сьогодні вночі окупанти двічі вдарили ракетами по Сумщині. Так, о 00:05 ворог з території російської федерації завдав двох ракетних ударів по прикордонному населеному пункту Очкіно в Сумській області", – йдеться у повідомленні.

 

За попередніми даними, серед особового складу втрат немає. Інформація уточнюється.

 

Як повідомлялося, в оперативній інформації Генерального Штабу Збройних Сил України станом на 6:00 13 травня зазначається, що на Запорізькому напрямку противник вів артилерійські обстріли підрозділів наших військ по всій лінії та повітряну розвідку із застосуванням БпЛА.

 

12 травня Сумська область була обстріляна з ворожої артилерії з боку російського населеного пункту Тьоткіно. Унаслідок артобстрілу загинула людина, пошкоджені будинки.

 

Як повідомляла УМ, жителі Полтавської області здригнулися від потужних вибухів близько 17:20 12 травня. Згодом стало відомо, що окупанти знову випустили з літака близько 12 ракет по Кременчуку, внаслідок чого було пошкоджено кілька об'єктів  інфраструктури, зокрема поцілили й у нафтопереробний завод.