Ворог наніс ракетні удари по Полтавщині, Харківщині, Краматорську

10:33, 07.05.2022
Ворог наніс ракетні удари по Полтавщині, Харківщині, Краматорську

Цієї ночі ворог завдав ракетних ударів одразу по кільком населеним пунктам

Вранці, 7 травня, російські окупаційні війська атакували Полтавську область та пошкодили інфраструктурний об'єкт у місті Карлівка. 
 
Як інформує Україна молода, про це повідомив на своєму Telegram-каналі голова Полтавської ОВ Дмитро Лунін.
 
«Російський ворог вдарив ракетами по Карлівці - приліт в об'єкт інфраструктури. Інформацію про руйнування та постраждалих уточнюємо»,—написав він.
 
Інформацію про обстріл підтвердив і мер Полтави Олександр Мамай. Він написав на своєму Telegram-каналі, що під час повітряної тривоги ракета потрапила до Карлівки. На місці "прильоту" вже працюють спеціалісти. Він закликав мешканців Полтавської області не ігнорувати повітряні тривоги, щоби зберегти життя.
 
Також російські терористи завдали авіаракетного удару по Краматорську. Двоє людей отримали поранення.
 
Про це повідомляє міський голова Краматорська Олександр Гончаренко.
 
Внаслідок обстрілу зруйновані 15 приватних житлових будинків, багатоквартирний будинок, заклад культури, магазин та інфраструктура.
 
У Харківській області ракетного удару завдали по Краснограду.
 
Про це повідомляє Суспільне Харків.
 
«За попередніми даними, загиблих та поранених немає, повідомили у Харківській обласній військовій адміністрації. Інформацію про наслідки удару уточнюють»,- йдеться у повідомленні.
 
Як відомо, рашисти протягом 6 травня обстріляли 15 населених пунктів Донеччини. У результаті обстрілів одна людина загинула, ще четверо отримали поранення.
 
Як повідомляла УМ, рашисти нанесли авіаудар на Великдень  Кременчук, що в Полтавській області. Була обстріляна ТЕЦ та нафтопереробний завод НПЗ. Одна людина загинула, сімох поранено.