На Черкащині СБУ перехопила воєнний вантаж до росії на 100 тисяч доларів

11:55, 28.04.2022
На Черкащині СБУ перехопила воєнний вантаж до росії на 100 тисяч доларів

Співробітники СБУ в Черкаській області загальмували воєннний вантаж до московії. (ФОТО надане пресслужбою управління СБУ в Черкаській області.)

На Черкащині співробітники СБУ перехопили вантажівку, яка перевозила «замовлення» до росії з Донецької області.

 

Про це «Україні молодій» повідомили в управлінні СБУ в Черкаській області.

 

«Комплектуючі до обладнання були призначені для виготовлення військової техніки у московії. Окупанти прагнули приховати вантаж, тому відправили його непрямим маршрутом», – розповідають у спецслужбі.

 

І додають, співробітникам СБУ Шевченкового краю вдалося встановити місце знаходження автівки та перехопити її на території Черкаської області.

 

«Під час огляду вантажу було виявлено комплектуючих запчастин на майже 100 тисяч доларів США. Вилучені деталі до обладнання були призначені для потреб літакобудівної, суднобудівельної та інших галузей росії», – розповідають в управлінні  СБУ в Черкаській області.

 

Наразі, уточнюють у спецслужбі,  все націоналізовано та встановлено на одному із підприємств військово-промислового комплексу України і працює на оборону нашої держави.

 

Як повідомляла УМ, у СБУ навели докази про те, як росіяни продовжують грубо порушувати міжнародні правила поводження з військовополоненими.