Великдень у Маріуполі: окупанти скидають бомби на голови жінок і дітей

13:03, 24.04.2022
Великдень у Маріуполі: окупанти скидають бомби на голови жінок і дітей

Ворог скидає бомби на голови ні в чому невинних дітей у Маріуполі навіть на Великдень.

Російські загарбники не припиняють бомбардувати, обстрілювати і штурмувати «Азовсталь» у Маріуполі навіть на Великдень, 24 квітня.

 

Як інформує Україна молода, про це у відеозверненні сказав заступник командира полку "Азов" капітан Святослав Паламар (друг Калина) у неділю.

 

«Пам'ятайте: в цей час, коли ви кидаєте пасхальні картинки й насолоджуєтеся перемир'ям, в Маріуполі ворог скидає бомби на голови ні в чому невинних дітей», - зазначив Паламар.

 

За його слвоами, росіяни продовжують скидати на захисників Маріуполя і його мирних мешканців авіаційні бомби, стріляють з гармат, танків і корабельної артилерії, а ворожа піхота намагається штурмувати.

 

Боєць «Азову» подякував усім, хто не на словах, а на ділі намагається допомогти жителям Маріуполя евакуюватися з небезпечної території, а військовим, які залишилися сам-на-сам з переважаючими силами противника, - вийти з оточення. І закликав увесь цивілізований світ долучитися до цих зусиль.

 

 

Раніше радник керівника Офісу Президента Михайло Подоляк закликав рф, яка не припиняє спроб атакувати "Азовсталь", "подумати про залишки своєї репутації" і здійснити три "маріупольські кроки":

 

оголосити реальне великоднє перемирʼя над Маріуполем;

негайно дати гумкоридор для цивільних;

погодитись на "спецраунд переговорів", щоб Україна забрала/обміняла військових.

 

Як відомо, на території заводу "Азовсталь" у Маріуполі перебувають близько 1000 цивільних та українські військові, серед яких близько 500 поранених. Українська влада вимагає від росіян забезпечити терміновий гуманітарний коридор із металургійного комбінату.

 

Морпіхи, бійці «Азову», прикордонники і спецпризначенці КОРД продовжують героїчно захищати жінок і дітей у надскладних умовах блокадного міста і наносять відчутних втрат підступному ворогу.