Окупанти встановлюють гради на курортах Кирилівки

14:10, 19.04.2022
Окупанти встановлюють гради на курортах Кирилівки

Навколо курортної колись Кирилівки ворог поставив артилерію

Російські загарбники риють окопи та встановлюють реактивні системи залпового вогню «Град» у захопленій курортній Кирилівці на Запоріжжі.
 
Як інформує Україна молода, про повідомляє у телеграмі Запорізька обласна військова адміністрація.
 
«Жителі курортного селища Кирилівка Мелітопольського району повідомляють, що окупанти почали рити окопи навколо населеного пункту, а на базах відпочинку встановили «Гради»,– йдеться у дописі.
 
Зазначається, що за інформацією місцевих жителів, російські війська розмістилися також у с. Любимівка та с. Зелений Гай Василівського району.
Водночас повідомляється, що рух між Бердянськом і Запоріжжям наразі закрито. У Василівському напрямку через дощі сильно розмита об’їзна дорога.
 
«В Оріхівському напрямку рух зупинено через активні бойові дії. За наявною інформацією, на цій дорозі вже зібралося близько 300 машин, які не можуть продовжити рух»,– поінформували в ОВА. 
 
Нагадаємо, 17 квітня росіяни привезли до Кирилівки бойову техніку та викрали селищного голову Івана Малєєва.
 
Захисники Запорізької області стримують наступ російських окупантів, які продовжують руйнувати міста та села нашого регіону з «Градів» та артилерії.
 
Як повідомляла УМ, російські загарбники шукають чоловіків призовного віку та примусово відправляють їх до так званих «військкоматів» в окупованих районах півдня Запорізької області. Водночас, багатьох українських поліцейських в окупованих містах і селах залякують погрозами на адресу їхніх родин та створюють з них загони так званої "народної міліції".