Окупант під Миколаєвом: «Нас почти не осталось – з 1000 только 400»

20:19, 18.04.2022
Окупант під Миколаєвом: «Нас почти не осталось – з 1000 только 400»

У Службі безпеки запевняють, що куль вистачить на кожного ворога. (Фото СБУ)

Українські захисники нищать окупантів під Миколаєвом: деякі підрозділи ворога там втратили вже понад 70% особового складу.

 

Про це «Україні молодій» повідомили в управлінні СБУ в Черкаській області.

 

Кажуть, про це свідчать нові перехоплення телефонних розмов російських загарбників, які є у їхньому розпорядженні.

 

«У нашего полка самые большие потери, бл*дь. Нас почти не осталось. Нас было 1000 с чем-то человек, осталось 400 где-то», – розповідає окупант своїй дівчині.

 

За його словами, вцілілі загарбники більше не вірять у свою перемогу, у них «почав їхати дах», а єдине, чим вони зараз займаються – втікають від українських воїнів.

 

«Высунулся - пули над башкой! Мы начали убегать, по нам «Град» в ж*пу лупит. С одной стороны арта (прим: артилерія) кроет, а с другой, через железную дорогу, – перестрелка начинается. Еб*ть, думаю, мы в кольце. Снова убегал, бл*дь», - жаліється він.

 

«Зато ты бегать быстро умеешь», - намагається розсмішити його дівчина.

 

Проте, зазначають в управлінні СБУ в Черкаській області, після такого натиску українських захисників йому не до сміху. Він думає вже не про захоплення України, а про плани повернутися додому та розірвати контракт: «Второй раз я сюда не поеду!».

 

«Зі свого боку радимо йому та решті окупантів «сюда не ехать» дійсно», – підсумовують у спецслужбі.

 

 

Як повідомляла «УМ», російського військового Романа Биковського та його дружину Ольгу з Феодосії, які в перехопленій СБУ телефонній розмові "домовились ґвалтувати" українок знайшли у соцмережах журналісти-розслідувачі.