Божевільний Кива закликав РФ завдати ядерного удару по Україні

17:37, 17.04.2022
Божевільний Кива закликав РФ завдати ядерного удару по Україні

Чергове психічне загострення в Киви— зрадник закликав росію завдати по Україні удару ядерними ракетами

Ексдепутат Верховної Ради від ОПЗЖ Ілля Кива закликав Кремль завдати превентивного удару зброєю масового ураження по Україні. 
 
На думку власника довідки з психіатричної лікарні Росія досі не використала ядерну зброю, не бажаючи «порушувати правила».
 
Як інформує Україна молода, людожерськийзаклик знищити Україну Кива розмістив у своєму Telegram-каналі.
 
Колаборант написав, що саме ядерний удар по Україні, який у разі здійснення забере сотні тисяч, а може й мільйони життів українців – саме той спосіб, який «може поставити крапку у протистоянні» та зупинити «збільшення в геометричній прогресії жертв з обох сторін».
 
«Зеленський, його оточення та західні куратори найбільше бояться завдання РФ превентивного удару зброєю масового ураження. Саме це може поставити крапку в сьогоднішньому протистоянні не тільки з українською владою, а й з усім Заходом, який активно і вже відкрито сьогодні бере участь у воєнному конфлікті в Україні. Далі участь Заходу лише зростатиме, а значить і жертви з обох боків збільшуватимуться у геометричній прогресії»,- пише зрадник.
 
Колишнього депутата Верховної Ради від ОПЗЖ, який потрапив до парламенту завдяки підтримці цієї проросійської партії з боку певної кількості громадян, не хвилюють життя українців загалом та його виборців зокрема. Натомість він дуже переймається за «шкоду Росії».
 
«Затягується час і готуються нові кроки для заподіяння шкоди та збитків Росії. І якщо хтось думає, що це не за правилами, запам'ятайте: ці правила Захід написав у своїх інтересах і тільки для того, щоб ефективніше можна було вас знищити»,- заявив Кива. .
 
Він також назвав Зеленського «терористом», з яким «не можна вести переговори».
 
«Переговори з терористом-Зеленським все одно нічого не дадуть і не принесуть. Та й не можна вести переговори із терористами»,- резюмує Кива. 
 
На цьому божевільні «думки» Киви не закінчилися. Він заявив, що «грати за правилами» неможливо, бо їх нібито «Захід написав у своїх інтересах і лише для того, щоб ефективніше можна було вас знищити». 
 
Однак кого він мав на увазі під словом «вас» не зазначається.
 
Як повідомляла УМ, Верховна Рада України конституційною більшістю голосів позбавила підозрюваного у державній зраді Іллю Киву мандату народного депутата.