Російський генерал-майор Володимир Фролов ліквідований в Україні

17:37, 16.04.2022
Російський генерал-майор Володимир Фролов ліквідований в Україні

Про знищення ворожого генерал-майора Володимира Фролова стало відомо під час його похорону у Санкт-Петербурзі (Фото адміністрації міста Санкт-Петербург)

Ще один російський військовий злочинець - генерал-майор Володимир Фролов, який  займав посаду заступника командира 8-ї загальновійськової армії рф, був ліквідований захисниками України.

 

Про знищення ворожого генерала стало відомо під час його похорону у Санкт-Петербурзі в суботу.

 

Як інформує Україна молода, про це повідомляють російські ЗМІ.

 

Так, високопоставленого рашиста поховали сьогодні 16 квітня у Санкт-Петербурзі, на церемонії був присутній навіть губернатор Олександр Беглов.

 

За словами губернатора, Фролов "пав смертю хоробрих" у боях "з українським противником".

 

Саме прес-служба Беглова і повідомила про успіх українських захисників на офіційному сайті адміністрації міста. Також світлини з місця похорону опублікувалиросійські ЗМІ.

 

Зазначимо, що підрозділи 8-ої армії діяли на Півдні України, зокрема поблизу Миколаєва, а штаб угрупування знаходився у Чорнобаївці.

 

Саме там в середині березня було знищено командувача 8-ї загальновійськової армії Південного військового округу збройних сил рф генерал-лейтенанта Андрія Мордвічева.

 

Водночас де саме та коли було знищено його заступника - Фролова, невідомо. Але на деяких вінках можна побачити напис - від "1-го армійського корпусу ДНР".

 

З огляду на це можна припустити, що його ліквідували у зоні дії цього з'єднання, тобто в районі Донецька, або Маріуполя.

 

Як повідомляла «УМ», Мордвічев і Фролов далеко не перші ворожі генерали, яких ЗСУ успішно відправили на той світ.