Рашисти завдали авіаударів по Дніпропетровщині, Києву та Полтавщині

12:16, 16.04.2022
Рашисти завдали авіаударів по Дніпропетровщині, Києву та Полтавщині

Ворог продовжує бомбити українські міста

Вночі російські окупанти вдарили ракетами по Дніпропетровщині. У результаті була зруйнована птахофабрика. На щастя постраждалих немає, оскільки підприємство не працювало.
 
Як інформує Україна молода, про це повідомив голова обласної військової адміністрації Валентин Резніченко.
 
«У нас два «прильоти» у Дніпровському районі. Вщент зруйнована птахофабрика, яка не працювала – там нікого і нічого не було. Знову орки поцілили своїми «кривими» ракетами у «стратегічний» об’єкт», – ідеться у повідомленні. 
 
Нагадаємо, у Дніпрі в ніч проти 16 квітня містяни чули вибухи. В обласній раді зазначили, що ситуація на Дніпропетровщині під контролем.
 
Під ранок 16 квітня Київ зазнав обстрілів. Вибухи пролунали в Дарницькому районі на околиці міста під час повітряної тривоги. У столиці фіксували також густий чорний дим.
 
Інформацію підтвердив міський голова Віталій Кличко. 
 
«Зараз на місці працюють рятувальники та медики. Дані про постраждалих уточнюються», – зауважив Кличко.
 
Очільник міста вчергове попросив містян не нехтувати сигналами повітряної тривоги. 
 
«А тих киян, які раніше виїхали і вже збираються повертатися до столиці, прошу поки утриматися від цього і залишатися в більш безпечних місцях», – сказав Кличко.
 
На Полтавщині вибух, що стався у ніч з 15 на 16 квітня, пролунав із території Терешківської громади. Удар завдано по господарській інфраструктурі. У результаті одна людина загинула, одна – отримала контузію.
 
Про це повідомив у своєму відеозверненні голова Віталій Турпітько. 
 
«На нашу територію був «приліт» ракети, швидше за все вона була збита нашою ППО, але, на превеликий жаль, є жертви: одна людина загинула, одна отримала контузію, обійшлося без госпіталізації»,– зазначив Віталій Турпітько.
 
Як повідомляла УМ, 2 квітня російські війська завдали ракетного удару  по інфраструктурі аеродрому у Миргороді, Полтавської області. За попередніми даними, обійшлося без постраждалих.