Російські окупанти обстріляли Подільський район у Києві, є жертви

12:01, 21.03.2022
Російські окупанти обстріляли Подільський район у Києві, є жертви

Загарбники б‘ють по столиці. Внаслідок ракетного обстрілу вісім людей загинули, завдано масштабних руйнувань

Внаслідок  ракетного обстрілу Подільського району Києва загинули вісім людей, завдано масштабних руйнувань. 


Як інформує Україна молода, про це повідомляє Офіс Генерального прокурора в Телеграмі.


"Унаслідок ворожого обстрілу та виниклої пожежі зазнав руйнувань торговельний центр. Пошкоджено вікна у навколишніх житлових будинках і припарковані поруч автомобілі. За попередніми даними, восьмеро людей загинуло", - зазначається в повідомленні.


Згодом стало відомо, що внаслідок ворожого обстрілу спалахнули автомобілі на парковці та 3-4 поверхи торгівельного центру. 


Інформація щодо загиблих та постраждалих уточнюється. На місці працюють рятувальники та правоохоронці, які документують злочин.


Керівництво Подільської окружної прокуратури міста Києва розпочало розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаному з умисним вбивством (ч. 2 ст. 438 КК України).Встановлено, що збройні сили РФ, застосовуючи заборонені міжнародним правом засоби ведення війни, здійснили ракетний обстріл Подільського району столиці.


Як повідомляла УМ, рашиські окупанти здійснили авіаналіт по казармі військовослужбовців на Миколаївщині. Захисники України загинули уві сні внаслідок ракетного обстрілу.


Жалобу за десятками загиблих десантників 79-ї окремої десантно-штурмової бригади оголосили на Миколаївщині 20 березня.