Кремль хоче відправити на війну в Україні підлітків з «Юнармії»

17:34, 20.03.2022
Кремль хоче відправити на війну в Україні підлітків з «Юнармії»

Кремль пошле на війну з Україною дітей з «Юнаармії»

Через нестачу кадрів, керівництво Росії має намір відправити на війну в Україну неповнолітніх з військово-патріотичного  громадського руху «Юнармія».


Як інформує Україна молода, про це  повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України.


Свідченням цього є наказ "Про організацію залучення членів військово-патріотичного громадського руху "Юнармія" до проведення спецоперації на території України. Свій підпис під документом поставив міністр оборони РФ Сергій Шойгу.


У документі йдеться про підготовку звітності потенційного людського резерву у віці 17-18 років для залучення до бойових дій у складі окупаційної армії. Вище воєнне керівництво РФ має надати пропозиції стосовно проведення підготовки зазначеного особового складу в найкоротші терміни. Контроль за виконанням наказу покладено на начальника головного військово-політичного управління ЗС РФ Геннадія Жидка.


Юнармія» – російська дитячо-юнацька мілітарна організація при Міністерстві оборони РФ. Вирізняється радикальною пропагандистською роботою серед російської молоді. Членами організації стають діти з 8 років.


Аналогічні дії проводилися військовим керівництвом нацистської Німеччини під час Другої світової війни. З 1943 року учні старших класів в підрозділах «Гітлер’югенду» залучалися до служби в зенітно-артилерійських частинах. А з вересня 1944 по січень 1945 року на службу в гітлерівську армію було залучено 150 000 неповнолітніх дівчат.


Як відомо, в Україну 20 березня почали прибувати чергові групи бойовиків, пов’язаних з наближеним до Путіна російським пропагандистом та власником приватної військової компанії «Ліга» («Вагнер»), Євгеном Пригожиним. 


Основне завдання злочинців – ліквідація вищого військово-політичного керівництва України. 


Як повідомляла УМ, керівництво  російської армії вирішило залучати курсантів для нанесення ракетно-бомбових ударів по інфраструктурі України. Однак у курсантів відзначаються слабкі здібності з управління літальними апаратами.