В росії погрожують знищити ракетами біолабораторію в Грузії

14:57, 18.03.2022
В росії погрожують знищити ракетами біолабораторію в Грузії

Ракетою більше— ракетою менше: Росія погрожує завдати удар крилатими ракетами по Грузії

У Кремлі заявили, що випустять по Грузії крилаті ракети, якщо країна не виконає їх ультиматум —надати російським інспекторам доступ до американських біолабораторій на своїй території. Ракетний удар можуть завдати по лабораторії Лугара в Тбілісі. 


Як інформує Україна молода, про це заявив російський експерт Центру військово-політичних досліджень Михайло Олександров, пишуть російські ЗМІ .


«Якщо Грузія відмовиться надати російським інспекторам доступ до американських біолабораторій на своїй території, то Росія має повне право завдати по них ракетного удару», – погрожує Олександров. 


Кремлівський експерт запевняє, що на тлі війни в Україні ніхто і не помітить пару крилатих ракет, які впадуть на Грузію. 


«Грузію треба прямо попередити: ми вимагаємо допуску наших інспекторів на ці об'єкти, і якщо вони відмовляться, то треба сказати, що ми просто знищимо ці лабораторії, завдамо по них удару. В умовах, коли ми проводимо операцію в Україні, пара крилатих ракет по Грузії – це буде така дрібниця, що ніхто у світі, власне, цього й не помітить. Захід, звичайно, як завжди, кричатиме. Ну, а чого він кричатиме? Навіщо створювати біолабораторії проти Росії? Нема чого їх створювати експерт запропонував завдати ракетного удару по лабораторії Лугара в Тбілісі», – заявив Олександров.


Нагадаємо, США спростували звинувачення Росії у тому, що Вашингтон керує «лабораторіями біологічної зброї» в Україні. Там назвали ці заяви «смішними» та «відвертою брехнею». До слова, Велика Британія побоюється, що Росія може сфабрикувати привід для застосування хімічної зброї у війні з Україною, оскільки план окупувати країну та захопити Київ за кілька днів повністю провалився. 


Як повідомляла УМ, ексміністр оборони Грузії Іраклій Окруашвілі приїхав в Україну разом із грузинськими добровольцями, щоб допомогти українцям перемогти російських загарбників.