Погода в Україні: морози і вітри перетворять російські танки на холодильники

12:19, 09.03.2022
Погода в Україні: морози і вітри перетворять російські танки на холодильники

Танк перетворюється на холодильник, якщо його двигун не працює. (dailymail.co.uk)

Сильні морози і арктичні вітри насуваються на Україну, а це значно ускладнить російським окупантам намір продовжувати свій наступ на великі українські міста.

 

Отже погода на нашому боці.

 

Як повідомляє Україна молода, про це йдеться в аналітичній статті видання Dailymail.

 

Зазначається, що вже найближчими днями у зоні бойових дій в Україні синоптики прогнозують до 20 градусів морозу. Така погода однозначно перетворить російську бронетехніку на 40-тонні холодильники.

 

Аналітики переконані, що різке похолодання може ще більше загальмувати поступ Росії, оскільки війська будуть змушені або кинути свої машини, або сидіти в них всупереч сильному холоду, що практично нереально.

 

Також важкі умови ще більше підірвуть моральний дух військ, не готових до війни в арктичному стилі.

 

Загальновідомо, що танк перетворюється на холодильник, якщо його двигун не працює. Російські окупанти просто не можуть собі дозволити його прогрівати через брак палива і погану логістику вторгнення.

 

Відтак, якщо ворожа колона не буде швидко забезпечена і не зможе знову рухатися, багато російських солдатів можуть бути змушені здатися, щоб не замерзнути до смерті.

 

Зауважимо, що за даними синоптиків, лише 12 березня в Україну прийде тепла повітряна маса, а сонце частіше з'являтиметься на небі.

 

Як повідомляла «УМ», за даними РНБО, путінська орда практично повністю вичерпала свій потенціал. Це помітно не лише в масовій мобілізації у РФ, а й в нестачі військової техніки та боєприпасів.