Третій раунд переговорів: є зрушення щодо гуманітарних коридорів

20:33, 07.03.2022
Третій раунд переговорів: є зрушення щодо гуманітарних коридорів

Член української делегації Михайло Подоляк. (Фото Офісу президента)

Завершився третій раунд перемовин між українськими та російськими представниками щодо війни в Україні. Конкретних домовленостей щодо припинення бойових дій поки що не досягнули.


Як інформує Україна молода, про це повідомив радник голови Офісу президента та член української делегації Михайло Подоляк.


За його словами, під час перемовин відбулися невеликі позитивні зрушення щодо покращення логістики гуманітарних коридорів. Каже, що це має допомогти надати більш ефективну допомогу людям, які потерпають від російської агресії.


Водночас щодо припинення вогню, перемир'я і закінчення бойових дій «інтенсивні консультації будуть продовжені». «Сьогодні результатів, які суттєво покращують ситуацію, поки що немає», — сказав Подоляк.

 

Нагадаємо, у Генштабі ЗСУ повідомили про орієнтовні втрати російських окупантів з 24 лютого по 7 березня: понад 11 000 людей, 290 танків, 999 бойових броньованих машин, 117 артилерійських систем, 23 засоби ППО, 46 літаків, 68 гелікоптерів тощо. 


Як повідомляла УМ, радник голови ОПУ Михайло Подоляк повідомив, що президент Володимир Зеленський не збирається залишати столицю України і продовжить керувати обороною держави під час війни з Росією.