У Полтаві вишикувалася черга з добровольців

19:35, 25.02.2022
У Полтаві вишикувалася черга з добровольців

Полтавці добровільно ідуть захищати Україну

Біля військкомату у Полтаві зібралося близько двохсот людей. Серед них – чоловіки та жінки середнього віку, а також молодь. 


Як інформує Україна молода, про це написав Євген Лопушинський на своїй сторінці у Фейсбуці.


«Полтава. Сьогодні. Черга до військомату. Це відповідь на ультиматум кремлівського карлика і питання - чи чекають тут російських "визволителей". Чекають! Зі зброєю в руках і готовністю захищати рідну Україну!»— йдеться у дописі.


Люди вишикувалися у чергу, довжиною близько 200 метрів. Добровольці різного віку. Усі вони вирішили піти воювати за свою країну. Тож усередині приміщення усі охочі проходять медогляд.


"Мені ніхто не повідомляв, це моє побажання. Я вирішив вийти, допомогти Збройним силам. Тому що якщо не ми, хто нам буде допомагати і захищати нашу країну? У мене є і дружина, і діти, і внучка є. Вони залишились тут, нікуди вони не поїхали, так що треба захищати", - каже полтавець Вадим Пуголовка.


Як повідомляла УМ,  МЗС Дмитро Кулеба повідомив, що на захист України вже сформована коаліція у складі 73 країн та 9 міжнародних організацій.


Країни-учасниці ЄС погодили запровадження персональних санкцій проти президента Росії Володимира Путіна та міністра закордонних справ Сергія Лаврова.