У Щасті горять трансформатори ТЕС після артобстрілу

14:45, 22.02.2022
У Щасті горять трансформатори ТЕС після артобстрілу

Під обстріл окупантів потрапила Луганська ТЕС

На Луганщині у місті Щастя бойовики обстріляли теплоелектростанцію з тимчасово непідконтрольної території, внаслідок чого зайнявся трансформатор, спалахнула пожежа. Вогонь уже перекинувся на сусідній. 


Як інформує Україна молода, про це повідомляє ДСНС. 


«22 лютого о 12:34 у м. Щастя внаслідок обстрілу з тимчасово непідконтрольної території, сталося влучання снаряду в трансформатор на території ТЕС з подальшим загоранням, розливом мастила та перекиданням вогню на сусідній трансформатор»,— йдеться у повідомленні. 


До місця події виїхали пожежно-рятувальні підрозділи. 12 одиниць техніки зосереджені на під'їзді до міста і почнуть гасіння після припинення обстрілів.


Про постраждалих не повідомляється.


Нагадаємо, 18 лютого російські окупаційні збройні формування завдали артилерійського удару по контрольному пункту в’їзду/виїзду Щастя. Учора, 21 лютого через обстріли окупантів було зупинено Луганську теплоелектростанцію(ТЕС) – єдину, яка працює на підконтрольній уряду України території Луганської області.


Зазначимо, що російські окупанти пошкодили понад сотню будинків за чотири дні. Як відомо, Росія намагається створити привід для вторгнення в Україну.


Як повідомляла УМ, російські найманці відкрили вогонь по Станиці Луганській, снаряд поцілив у дитячий садок, дві виховательки отримали травми.