Російські найманці відкрили вогонь по Донецькій залізниці

14:24, 18.02.2022
Російські найманці відкрили вогонь по Донецькій залізниці

Російські бойовики обстріляли Донецьку залізницю. Усі роботи припинені.

Російсько-окупаційні війська обстріляли з артилерії залізничну станцію Скотувата. Рух пасажирських та вантажних поїздів до станції Фенольна у смт Нью-Йорк Донецької області обмежено. Працівникам залізниці вдалося сховатися у бомбосховище, обійшлося без  жертв.


Як інформує Україна молода, про це повідомляє пресслужба  Донецької залізниці.


«Близько 8 години ранку, неподалік від залізничної станції Скотувата, почався артобстріл. Зауважимо, що на цій ділянці Донецької залізниці проводяться ремонто-відновлювальні роботи. 


Але навіть після надання гарантій про припинення вогню, дотримуватися їх на непідконтрольній території не стали», – йдеться в повідомленні. 


Як зазначається у повідомленні, усі роботи були припинені, а працівники доставлені у сховища, що допомогло уникнути жертв.


«У зв’язку з непередбачуваною ситуацією та можливими новими обстрілами, Донецька залізниця змушена тимчасово обмежити рух приміських пасажирських та вантажних поїздів до станції Фенольна», – попередив перевізник.


Як повідомляла УМ, напередодні окупанти обстріляли з артилерії селище Станиця Луганська. Один зі снарядів поцілив у дитячий садочок. 


Крім того, вранці 17 лютого окупанти обстріляли залізничну станцію Кіндрашівська-нова, що у Станиці Луганській Луганської області.


Увечері обстріли повторилися. Один із ворожих снарядів влучив у житловий будинок. Також учора на Донбасі зафіксували загострення ситуації: від початку доби вже 34 ворожих обстрілів.


До слова, у Євросоюзі відреагували на обстріл дитячого садка в Станиці Луганській. Заяву з цього приводу зробив високий представник Європейського Союзу із закордонних справ і політики безпеки Жозеп Боррель.