На Луганщині окупанти гатили по Врубівці і влучили у ліцей, фото

13:33, 17.02.2022
На Луганщині окупанти гатили по Врубівці і влучили у ліцей, фото

Окупанти гатять по мирному населенню. (Фото: Попаснянська міська військово-цивільна адміністрація)

На Луганщині окупанти обстріляли смт Врубівку – снаряди влучили у ліцей, пошкоджено житлові будинки, перебито газопровід високого тиску.

 

Як інформує УМ, про це 17 лютого Попаснянська міська військоіо-цивільна адміністрація повідомила у Фейсбуці.

 

«Сьогодні близько 10 годині 25 хв. ранку відбувся обстріл зі сторони тимчасово окупованої території по населеному пункту смт.Врубівка, внаслідок чого один зі снарядів влучив у двір Врубівського ліцею Попаснянської міської територіальної громади.

 

На момент обстрілу в ліцеї знаходилось 30 учнів та 14 осіб персоналу. Станом на 11 годину 10 хв.  8 учнів та 2 співробітника персоналу знаходяться в підвальному приміщенні ліцею, решту дітей забрали батьки», - сказано зокрема в повідомлені.

 

 

Зафіксовано пряме потрапляння до господарської споруди одного із житлових будинків, пошкоджено приватний будинок по вул.Центральна. Також ушкоджень зазнала комунальна інфраструктура, а саме перебитий газопровід високого тиску. На даний час без газопостачання залишилось 70 квартир в багатоповерхівках та 96 приватних будинків.

 

На місце зафіксувати результати обстрілу прибули представники Попаснянської міської військово-цивільної адміністрації, Попаснянського  МРВ ГУ ДСНС України у Луганській області та відділу поліції № 4 Сєвєродонецького  районного управління поліції Головного управління Національної поліції в Луганській області.   

 

Інформація про постраждалих і руйнування уточнюється.

 

 

Відомо, що противник обстріляв вулиці Цетральну, Первомайську, Юбілейну смт.Врубівка  із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру  122 мм.

 

Як повідомляла УМ, російські найманці відкрили вогонь по Станиці Луганській, снаряд поцілив у дитячий садок, дві виховательки отримали травми.