У Гранітному на Донеччині розстріляли чотирьох людей у кафе

10:57, 13.02.2022
У Гранітному на Донеччині розстріляли чотирьох людей у кафе

Інцидент стався вночі на території кафе у селищі Гранітне. (Фото Нацполіції)

Двох людей вбито і ще двох поранено внаслідок стрілянини у кафе селища Гранітне Волноваського району Донецької області у ніч на неділю.

 

На місці конфлікту поліція затримала двох стрілків.

 

Як інформує Україна молода, про це повідомляє Нацполіція у неділю, 12 лютого.

 

Зазначається, що вилучено речові докази, зокрема зброю.

 

Інцидент стався сьогодні вночі приблизно о 00:45 на території кафе. За попередніми даними, між декількома людьми у кафе виник конфлікт, після чого невідомі почали стріляти.

 

«На виклик відразу прибули бійці спецпідрозділу КОРД, слідчо-оперативна група поліції Волновахи та «швидка». Попередня інформація щодо постраждалих: одна людина загинула на місці, ще одна - в лікарні, а двох із пораненнями госпіталізували», - повідомляє поліція.

 

Проводяться першочергові слідчі дії. Розпочато кримінальне провадження за фактами умисного вбивства, замаху на умисне вбивство та хуліганство (ч.2 п.1,7 ст.115, ч.3 ст.115, ч.4 ст.296 КК України).

 

Слідчі дії продовжуються під процесуальним керівництвом Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері об'єднаних сил.

 

Як повідомляла «УМ», днями столичні правоохоронці затримали трьох працівників поліції  з Дніпропетровської області, які викрали людину і вимагали грошову винагороду в розмірі 12 тисяч доларів.