Євробачення: Wellboy представив трек для Нацвідбору, відео

14:28, 11.02.2022
Євробачення: Wellboy представив трек для Нацвідбору, відео

Український співак Антон Вельбой оприлюднив пісню, з якою виступить на Національному відборі на Євробаченні-2022

21-річний український співак Антон Вельбой, який виступає під сценічним ім'ям Wellboy, презентував пісню під назвою Nozzy Bossy, з якою піде на Нацвідбір на Євробачення.


Як інформує Україна молода, довгоочікувану прем'єру треку оприлюднили сьогодні на ютуб-каналі співака. 


Nozzy Bossy – про силу села, про всіх босоногих людей, які йдуть цією планетою. «Я вважаю себе босяком. Іду кудись, не знаю куди. Але я йду босоніж і мені це в кайф. І ця пісня – про всіх таких людей, з якими завжди сила села, землі, що дає тобі енергію. У цій пісні багато глибоких речей», – пише співак на своєму ютуб-каналі.


Слід сказати, що співак останнім із конкурсантів Нацвідбору на «Євробачення» представив свою композицію. 


Нагадаємо, Суспільний мовник оголосив фіналістів Нацвідбору на Євробачення-2022. Фінал Національного відбору на Євробачення-2022 відбудеться у форматі телевізійного концерту 12 лютого о 18:30.

 

У прямому ефірі його можна побачити в ефірі суспільного телеканалу «UA: Перший», на сайті eurovision.ua, а також на ютуб- та фейсбук-сторінках «Суспільного» «Євробачення» і транслюватимуть на хвилях «Радіо Промінь».


Раніше повідомлялося, що оргкомітет національного відбору «Євробачення» ухвалив рішення про припинення участі співака Laud у відборі, оскільки заявлена ним пісня Head Under Water була оприлюднена у 2018 році, що прямо порушує правила. 
 

 

Як повідомляла УМ, на національний відбір на Євробачення 2022 надійшло 284 заявки від українських співаків.