Жінка зарубала сокирою чоловіка й хотіла влаштувати вибух

13:53, 25.01.2022
Жінка зарубала сокирою чоловіка й хотіла влаштувати вибух

Нетвереза жінка сокирою зарубала 76-річного чоловіка ( фото з сайту Нацполіції)

40-річна вінничанка нанесла  76-річному чоловікові кілька ударів сокирою й залишила тяжко травмованого  помирати в квартирі. Згодом вона відкрила газові конфорки, сподіваючись, що це призведе до вибуху. Сама ж із 13-річним сином потерпілого переїхала до одного із готелів міста. 

 

Як інформує Україна молода, це повідомляє відділ комунікації поліції Вінницької області.

 

За словами начальника Вінницького районного управління поліції, правоохоронців повідомив про злочин син потерпілого, який був свідком трагедії. 25 січня близько першої год. ночі хлопчик зателефонував на спецлінію поліції 102 та розповів, що мачуха побила його батька. Також дитина повідомила, що травмований чоловік залишився у квартирі за місцем проживання, а вони перебувають у готелі. 

 

На місце події одразу прибула слідчо-оперативна група поліції, яка викликала швидку допомогу. Потерпілий був ще живий, але врятувати 76-річного чоловіка лікарі не змогли.

 

Попередньо встановлено, що між потерпілим та його цивільною дружиною виник конфлікт. Після суперечки 40-річна жінка, яка перебувала в стані алкогольного сп’яніння, сокирою вдарила кілька разів чоловіка по голові. Залишивши потерпілого помирати, вона зібрала усі цінні речі і гроші та поїхала до готелю, де її затримали поліцейські. 

 

Знаряддя злочину поліцейські вилучили під час проведення невідкладних слідчих дій. 

 

Слідчим управлінням поліції розпочато розслідування кримінального провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Зловмисниці загрожує до 15 років ув’язнення.

 

Жінка затримана в процесуальному порядку та поміщена до ізолятора тимчасового тримання. Триває розслідування.

 

Як повідомляла УМ, на Вінниччині на території власного домогосподарства знайшли замерзлим 17 -річного хлопця. Жодних слідів насильницької смерті на тілі хдопця не виявили Попередня причина смерті – переохолодження.