Під час різдвяних свят надзвичайники перейшли на посилений режим роботи

11:03, 07.01.2022
Під час різдвяних свят надзвичайники перейшли на посилений режим роботи

Під час Різдвяних свят рятувальники працюють у посиленому режимі.

Державна служба України з надзвичайних ситуацій забезпечуючи захист населення і територій держави від надзвичайних ситуацій, пожеж та небезпечних подій у період Різдва працює у посиленому режимі.

 

Як інформує Україна молода, про це повідомляє ДСНС

 

«З 9:00 7 січня до 9:00 10 січня 2022 року здійснюється посилений моніторинг техногенної та пожежної безпеки у межах зон відповідальності. Особливу увагу приділено об'єктам із масовим перебуванням людей, на яких будуть проводитися святкові заходи»,- йдеться у повідомленні.

 

У ДСНС поінформували, що з органами влади на всіх рівнях організовано взаємодію щодо дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій, пожеж і небезпечних подій. Відпрацьовані оперативні документи на об’єкти проведення святкових заходів та культові споруди, здійснено перевірку джерел протипожежного водопостачання у районах їх розташування.

 

Всього на території України на цілодобовому чергуванні перебуває понад 7 тис. осіб особового складу та 2 тис. одиниць пожежно-рятувальної і спеціальної техніки, у тому числі: близько 300 осіб та 50 одиниць техніки на об’єктах задіяних до святкування новорічних та різдвяних свят з масовим перебуванням людей; 26 піротехнічних розрахунків, загальною чисельністю понад 130 осіб і 50 од. техніки; 9 повітряних суден, у тому числі 4 літаки та 5 вертольотів.

 

Сьогодні  християни східного обряду відзначають Різдво Христове - одне з найурочистіших і найрадісніших свят року, тож Україна молода зібрала наймелодійніші та найпопулярніші різдвяні пісні-привітання від українських зірок.