У Києві палало на Трухановому острові та Гідропарку

13:00, 04.01.2022
У Києві палало на Трухановому острові та Гідропарку

Під час пожежі в Гідропарку. (Фото: ДСНС)

У ніч із 3 на 4 січня на Трухановому острові в Києві спалахнула масштабна пожежа. Горів комплекс ЮБК (Южный берег Киева).

 

Як інформує УМ, про це повідомили в ДСНС..

 

Інформація про пожежу надійшла до рятувальників о 23:30. За попередньою інформацією, спалахнула дерев'яна будівля розміром 20 на 30 метрів. Площа пожежі сягнула 600 квадратів.

 

На місці працювали три одиниці техніки та 15 осіб особового складу. Станом на 00:20 спалах вдалося локалізувати. Інформації щодо постраждалих немає.

 

Крім того, 4 січня о 10:27, у столиці на території Гідропарку у двоповерховій будівлі, що не діє, яхт-клубу "Фрегат" виникла пожежа на площі близько 50 кв.м. Про це повідомляє пресслужба Державної служби з надзвичайних ситуацій.Ав столичному Гідропарку в Києві спалахнула будівля яхт-клубу

 

Об 11:04 рятувальники локалізували спалах. Наразі триває ліквідація пожежі. Попередньо жертв та постраждалих немає. До гасіння залучили 15 осіб та 3 од. техніки ДСНС.

 

Як повідомляла УМ, після смертельної пожежі у Косівській центральній  районній лікарні рятувальники перевірять усі лікарні. Він стався внаслідок встановлення співробітником заупокійної свічки у померлого від коронавірусу біля кисневих концентраторів.

 

28 грудня о 21:22 у лікарні на першому поверсі в палаті реанімаційного відділення  виникла пожежа. О 21:42 пожежу було локалізовано на площі 55 м кв., а о 22:00 – ліквідовано. внаслідок пожежі загинули троє людей. Ще одна людина померла через ускладнення від COVID-19.