Саакашвілі зізнався, що має позашлюбну доньку

13:57, 31.12.2021
Саакашвілі зізнався, що має позашлюбну доньку

Саакашвілі зізнався, що має 1,5 річну позашлюбну доньку

Міхеіл Саакашвілі публічно зізнався, що має позашлюбну дитину. Доньку від нього влітку 2020 року народила відома грузинська співачка Софо Ніжарадзе. 

 

Як інформує Україна молода, неочікуване зізнання політик опублікував у соціальній мережі Facebook.

 

Михайло Саакашвілі, що наразі перебуває у в'язниці в Руставі, повідомив, що його молодша донька Еліс Марія Саакашвілі стала наймолодшою учасницею новорічного концерту на телеканалі «Мтаварі архі». 

 

За словами політика, дитина візьме участь у концерті разом зі своєю мамою. До допису він додав кілька світлин, ймовірно, зроблених або під час репетиції, або упродовж запису святкового концерту. На фото присутня маленька дівчинка поруч із відомою грузинською співачкою Софо Ніжарадзе. 

 

«Моя найулюбленіша дівчинка і наймолодша дитина»,—зауважив третій грузинський президент.

 

Крім цього, Саакашвілі наголосив, що щасливий мати таку можливість – бачити Еліс Марію на святковому концерті. Адже тепер цей Новий рік запам'ятається йому не тюремними стінами, а саме телевізійним дебютом доньки.

 

«Це перший новий рік, коли я сиджу у в'язниці, але я намагався зберегти оптимізм і знайти в ньому зерно доброти. Так, з іншого боку, цього року перший рік, коли на екрані телевізора зі сцени зустріли найменшу учасницю новорічного концерту "Головного каналу" Еліс-Марію Саакашвілі»,- написав політик.

 

Зазначимо, що у Саакашвілі є 2 сини від колишньої дружини Сандри Руфолс. Едуард народився у 1995 році, а Ніколоз – у 2005. 

 

На початку жовтня, коли політика затримали у Грузії, він поділився відео з українською нардепкою від "Слуги народу" —Єлизаветою Ясько. Вони зізналися, що вже "давно живуть разом як родина". 

 

Натомість Руфолс заявила, що це стало для неї несподіванкою. Втім, все одно підтримала Саакашвілі та закликала звільнити його із в'язниці. Згодом політик попросив поважати їхню з Ясько приватність, а також подякував Сандрі за "неймовірне спільне життя".

 

Що відомо про Софо Ніжарадзе:

 

—36-річна грузинська співачка та актриса, народилася у Тбілісі. Лауреатка низки пісенних конкурсів. У 2010 році представляла Грузію на Євробаченні в Осло. Їй вдалося пройти у фінал й посісти 9 місце.

—У вересні 2010 року ЗМІ писали, що Ніжарадзе призначили у грузинське МЗС та планують запропонувати їй посаду міністерки культури – нібито за сприяння Саакшашвілі Як відомство, так і сама співачка спростували такі чутки.

—Виконавиця народила доньку в червні 2020 року. Разом із дитиною вона жила у США. Втім, повернулася до Грузії у жовтні 2021 року, незабаром після того, як там затримали Саакашвілі.

 

Як повідомляла УМ, екс-президента  Грузії Міхеіла Саакашвілі доставили зі шпиталю до вʼязниці в місті Руставі.