Курсанти ВІКНУ влаштували справжнє свято для дітей позбавлених батьківського піклування, фото

08:15, 25.12.2021
Курсанти ВІКНУ влаштували справжнє свято для дітей позбавлених батьківського піклування, фото

Вже за доброю традицією, курсанти Військового інституту імені Тараса Шевченка завітали до дітей з центру (Фото автора)

Новорічне свято для дітей «Центру соціально-психологічної реабілітації №1» влаштували курсанти Військового інституту імені Тараса Шевченка напередодні новорічних і різдвяних свят.

 

Майбутні офіцери завітали до вихованців центру з вітаннями, розвагами та подарунками.

 

Про це повідомляє Україна молода.

 

Вже за доброю традицією, курсанти Військового інституту імені Тараса Шевченка завітали до дітей з центру та з радістю провели для них передноворічне свято: демонстрували сценки з ангелами і чортиком, який хотів відібрати у діток подарунки, але своїми добрими вчинками здолали нечистого та його злі задуми. Усі разом співали пісні, танцювали та навіть створили справжнє неонове шоу.

 

 

Напередодні поїздки небайдужі активісти зібрали ігри, канцелярське приладдя, засоби гігієни, іграшки та безліч потрібних речей для дітлахів, позбавлених батьківського піклування.

 

 

Для вихованців центру приділена увага набагато важливіша будь-яких подарунків, тож молоді курсанти із задоволенням грались, займались спортом, створювали зачіски та макіяж та просто розмовляли з ними.

 

 

Курсантка Адріана Безнюк розповіла, що в вже не вперше відвідує діток, але завжди з великим запалом долучається до таких благодійних заходів:

 

«Під час зустрічі ми намагались зацікавити діток, проводили різні майстер-класи на локаціях. Дітям завжди важливо отримувати любов, обійми, та підтримку. Вони мають знати, що про них турбуються, і вони потрібні. Адже це наша головна місія - запалювати вогник в серцях дітлахів, а дитячі посмішки і щастя в їхніх очах - це те, що мотивує нас робити добрі справи», - розповіла Адріана Безнюк.

 

І додала, що вона навіть отримала колечко, яке досі не знімає, бо для неї це не просто річ, це частинка чиєїсь душі, в якій вони розпалили «дзень».

 

 

Тоді як курсантка Дар’я Москалець зазначила, що важливо допомагати тим, хто цього дійсно потребує, хоч в кожного з нас своє життя, свої проблеми, але не можна залишатися байдужим. Вона акцентувала, що якщо кожен буде виділяти хоча б трішки часу і ресурсів на допомогу іншим, особливо дітям, тоді світ стане набагато добрішим.

 

«Ми зібрали прекрасну команду, яка змогла зарядити дітей позитивом та намагалися приділити увагу кожній дитині, щоб ніхто не залишився осторонь. Це незабутні відчуття, коли ти ділишся з ними своєю енергією, увагою, любов'ю. Їм це потрібно, як і нам. Ти дивишся в їхні сяючі очі, на їхню радісну посмішку і розумієш, що треба докладати ще більше зусиль, щоб вони не зникали з їхніх обличь», - поділилась враженнями одна з організаторів свята для діток Дар’я Москалець.

 

 

Керівництво центру висловили вдячність майбутнім офіцерам за організацію свята та наголосили, що діти дуже раді проводити час в такій компаній.

 

«Справжній приклад для майбутнього покоління: згуртованість, дружелюбність, дисципліна, а також вміння радіти та радувати»,- офіційно написали керівники центру на сторінці у Фейсбук з словами вдячності.

 

 

Як раніше інформувала «УМ», курсанти Тернопільського професійного коледжу з посиленою військовою та фізичною підготовкою зліпили понад п’ять тисяч вареників для українських захисників, які виконують завдання в операції Об’єднаних сил.