Заступник міністра МВС Гогілашвілі обматюкав патрульних на Донеччині, відео

12:15, 11.12.2021
Заступник міністра МВС Гогілашвілі обматюкав патрульних на Донеччині, відео

Олександр Гогілашвілі нецензурно облаяв правоохоронців (Фото МВС)

Заступник міністра внутрішніх справ Олександр Гогілашвілі був обурений діями патрульних, коли ті на в'їзді в Донецьку область зупинили його автівку й попросили показати документи.

 

Як інформує Україна молода, зйомка скандалу потрапила  на Ютуб-канал "Остання Крапля".

 

На відео силовики, які чергують на блокпосту на в'їзді до Краматорська, намагаються пояснити Гогілашвілі, чому вони його зупинили та попросили пред'явити документи.

 

У відповідь на це чиновник обурюється, що його не впізнали та питає, чи бачили вони його фото. Після чого погрожує.

 

На відео видно, як замміністра нецензурно лається:

 

"Єдиний заступник міністра, з таким є**ом, як у мене, він лише один. Я три роки вже заступник мінітра! Три роки! І сумно, що ти не знаєш… Тепер ти знаєш, але тепер і я тебе знаю, дружок, і для тебе це приємним не буде.

 

Я вважаю неправильним те, що ти не знаєш заступника міністра внутрішніх справ в обличчя! Повне невиконання субординації! Я не повинен тут, б** витрачити час та пояснювати тобі, що я заступник міністра!... Що у вас в голові, б**?".

 

Як відомо, Олександр Гогілашвілі потрапив на роботу в Міністерство внутрішніх справ у вересні 2019 року - відразу на посаду заступника Арсена Авакова, який тоді очолював відомство.

 

Після приходу на посаду міністра Дениса Монастирського, пан Гогілашвілі залишився заступником. У МВС він відповідає за боротьбу з наркотиками та реабілітацію наркозалежних.

 

Дружина Гогілашвілі – Марія Левченко – є особистим помічником президента Володимира Зеленського.

 

 

Як повідомляла "УМ", днями громадські активісти провели під МВС оригінальну театралізовану акцію протесту проти хабарництва, завдяки якому окремим регіональним політикам і бізнесменам вдається відкупитися від внесення до санкційних списків РНБО.