У Києві зловмисники підірвали і пограбували банкомат

10:05, 30.11.2021
У Києві зловмисники підірвали і пограбували банкомат

На місці зухвалого злочину в Дарницькому районі столиці. (Фото: Фейсбук Поліція Києва)

У Києві, в Дарницькому районі, невідомі зловмисники підірвали банкомат і втекли з грошима. Наразі столична поліція проводять спецоперацію із затримання зловмисників.

 

Як інформує УМ, про це 30 листопада повідомила поліція Києва у Фейсбуці.

 

«Сьогодні (30 листопада – УМ.) до поліції Києва надійшло повідомлення про пошкодження банкомату у Дарницькому районі. На місце негайно виїхали поліцейські та інші профільні служби», - ідеться, зокрема в повідомленні.

 

За попередньою інформацією встановлено, що двоє невідомих підірвали банкомат, викрали звідти касети з грошима та втекли.

 

«Наразі зусилля правоохоронців спрямовані на встановлення осіб зловмисників та їх затримання. У столиці ввели спеціальну поліцейську операцію», - зазначили у поліції.

 

Слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 5 ст. 185 (крадіжка, вчинена в особливо великих розмірах або організованою групою) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

 

Нагадаємо, що в жовтні зловмисники зламали банкомат у селі Ладижинка Уманського району Черкаської області й викрали близько 140 тисяч гривень.

 

Як повідомляла УМ, поліцейські Черкащини затримали двох іноземців, які підірвали банкомат та викрали з нього понад 400 тисяч гривень у селі Шевченкове Звенигородського району.