Приватбанк призупинить транзакції вночі

18:55, 06.11.2021
Приватбанк призупинить транзакції вночі

ПриватБанк попередив клієнтів про чергові незручності. (facebook.com/privatbank)

Приватбанк призупинить проведення транзакцій по картках, роботу Приват24 для фізичних осіб і Приват24 для бізнесу в ніч на неділю, 7 листопада з 01-00 і до 04-30 годин ранку.

 

Як повідомляє Україна молода, про це йдеться на сайті банку в суботу.

 

"В ніч з 6 на 7 листопада 2021 року ПриватБанк оновить програмне забезпечення процесингового центру, аби забезпечити безперебійну роботу для наших клієнтів.

 

Ми усвідомлюємо, що це високий сезон купівельної активності, який починається з Чорної пʼятниці та завершується різдвяними розпродажами по всьому світу, і ми турбуємося, аби шопінг наших клієнтів був комфортним та приносив задоволення", - йдеться у заяві.

 

Під час технологічної паузи пройдуть і регламентні роботи в мережі банкоматів, терміналів самообслуговування і POS-термінальної мережі банку.

 

Там просять спланувати відпочинок чи перенести свої безготівкові покупки у торговельній мережі та інтернеті на декілька годин.

 

За даними банку, щороку обсяги операцій клієнтів з картками ПриватБанку зростають на 20%. На сьогодні процесинговий центр банку обробляє понад 70 тисяч карткових платежів щохвилини.

 

Як повідомляла "УМ", нещодавно президент Зеленський пообіцяв медкам "золоті гори": до 20 тисяч зарплати.