Денис Монастирський у Трускавці презентував «слугам» проєкт «Поліцейський офіцер громади»

15:04, 02.10.2021
Денис Монастирський у Трускавці презентував «слугам» проєкт «Поліцейський офіцер громади»

Міністр внутрішніх справ Денис Монастирський у курортному Трускавці. (Фото: sluga-narodu.com)

Міністр внутрішніх справ Денис Монастирський презентував депутатам від монобільшості новий проєкт «Поліцейський офіцер громади» під час засідання так званої «Великої фракції» у курортному Трускавці в суботу.

 

За його словами, до кінця 2022 року в країні працюватимуть понад 2 тис. поліцейських, які житимуть та працюватимуть у своїх громадах.

 

Як інформує Україна молода, про це йдеться на сайті партії «Слуга народу».

 

«Ми плануємо, що у кожній громаді має бути поліцейський, який у ній живе та працює – поліцейський офіцер громади. Зараз вже у 372 громадах працюють 632 таких поліцейських. За статистикою, довіра до поліцейських у громадах становить 70%», – сказав міністр.

 

І додав, що МВС має намір до кінця року підготувати ще 1 тис. поліцейських офіцерів громади та загалом охопити цим проєктом 29,7 тис. населених пунктів та 27,5 млн населення.

 

«Наступного року ми плануємо відібрати ще понад 1 тис. кандидатів на посаду поліцейського офіцера громади та забезпечити їхнє навчання. До кінця 2022 року у громадах працюватимуть понад 2 тис. таких поліцейських», – запевнив пан Монастирський.

 

Як повідомляла «УМ», прем'єр-міністр Денис Шмигаль у Трускавці представив програму діяльності уряду нардепам від монобільшості і пообіцяв запровадити іпотеку під 5% для всіх.