Заступником Кличка Київрада призначила Крищенка

15:34, 23.09.2021
Заступником Кличка Київрада призначила Крищенка

Щойнообраний заступником голови КМДА з питань здійснення самоврядних повноважень - Андрій Крищенко. (Фото: Арсен Аваков/Facebook)

Київська міська рада підтримала призначення заступником голови КМДА з питань здійснення самоврядних повноважень екскерівника поліції Києва Андрія Крищенка.

 

За відповідне рішення 23 вересня проголосував 91 депутат Київради з 99 присутніх у залі.

 

Як інформує УМ, про це повідомили у пресслужбі КМДА.

 

«Ви знаєте Андрія Євгенійовича як патріота, справжнього бійця за Україну і професіонала з принципами. Він понад п’ять з половиною років очолював столичну поліцію в непростий час і в непростих умовах. Від реформування міліцейської системи в сучасну поліцію до забезпечення правопорядку в столиці під час різних подій і заходів. Переконаний, такі досвідчені люди повинні працювати на благо нашого міста і його громади», - звернувся Київський міський голова Віталій Кличко до депутатів Київради.

 

Зазначається, що Крищенко на посаді заступника голови КМДА відповідатиме за питання муніципальної безпеки, цивільного захисту, надзвичайних ситуацій, територіальної оборони та взаємодії з правоохоронними органами.

 

«Безпека сьогодні - це базова потреба громадян. Маючи великий досвід з цього питання, практичний, роки роботи в правоохоронній системі, думаю, зможу забезпечити високий рівень координації і високі результати у цих сферах», - зазначив Крищенко.

 

Нагадаємо, що 11 серпня начальник поліції Києва Андрій Крищенко заявив, що подав рапорт про відставку, який задовольнили. Він перебував на цій посаді з 15 грудня 2015 року.