Молодший сержант Олександр Аксьонов загинув на передовій у День прапора

14:54, 25.08.2021
Молодший сержант Олександр Аксьонов загинув на передовій у День прапора

Олександр Аксьонов захищав Україну в лавах 131-го окремого розвідувального батальйону. (Фото ОТУ "Схід")

У зоні проведення операції Об'єднаних сил 23 серпня загинув від ворожої кулі боєць 131-го окремого розвідувального батальйону, молодший сержант Олександр Аксьонов.

 

Захиснику України було 38 років, він уродженець міста Бориспіль на Київщині. 

 

Як інформує УМ, про це 25 серпня у Фейсбуці написав Бориспільський міський голова Володимир Борисенко.

 

«Сумна звістка зі сходу… У зоні проведення антитерористичної операції загинув наш земляк Олександр Аксьонов. Йому було лише 38 років», - повідомив міський голова.

 

Місцеве бориспільське видання «Вісті» повідомляє, що молодший сержант Аксьонов пішов служити у 2018 році.

 

На Донбасі був прикомандирований до 28-ої окремої механізованої бригади.

 

Воїн був не одружений. У Борисполі у чоловіка залишилась мати.

 

Зараз керівництво міста працює над організацією заходів із похорону бійця. Його поховають на алеї слави на Рогозівському цвинтарі поряд із іншими захисниками України, які віддали своє життя за незалежність нашої держави.

 

ДОПОВНЕНО: В ОТУ "Схід згодом повідомили: "Олександр гідно і відповідально ніс службу, був добрим і надійним товаришем, справжнім патріотом України та мав багато планів на майбутнє".

 
Командування та особовий оперативно-тактичного угруповання ’’Схід’’ висловлюють глибокі співчуття родині бійця, який віддав своє життя, захищаючи державний суверенітет та територіальну цілісність України.
 

Як повідомляла УМ, російсько-окупаційні війська 24 серпня тричі порушили режим припинення вогню у зоні ООС. У результаті ворожого обстрілу один військовослужбовець Об’єднаних сил загинув, ще двоє дістали поранення.