У Києві провели першу репетицію параду до Дня Незалежності, фото

13:40, 04.08.2021
У Києві провели першу репетицію параду до Дня Незалежності, фото

На злітну смугу ДП «Антонов» з’їхалися тисячі військовослужбовців та співробітників силових структур. (Фото Нацгвардії МВС)

Військовослужбовці Нацгвардії України розпочали підготовку до параду військ на злітній смузі державного підприємства «Антонов».

 

Як повідомляє Україна молода, про це інформує пресслужба Національної гвардії в середу.

 

Зазначається, що напередодні, 3 серпня відбулась перша репетиція парадних розрахунків до параду військ з нагоди 30-ї річниці Дня Незалежності України.

 

На злітну смугу ДП «Антонов» з’їхалися тисячі військовослужбовців та співробітників силових структур.

 

 

«Я дуже пишаюсь тим, що саме мені та моїм побратимам випала можливість брати участь в такій грандіозній події у житті нашої країни. Ми ретельно готуємось до параду, відточуючи кожен рух до ідеалу. Оскільки це дуже важлива та відповідальна місія – представляти обличчя Національної гвардії України», – поділився враженнями солдат військової частини 3027 Владислав Гриценко.

 

 

Відомо, що пішу колону зведених парадних розрахунків Нацгвардії представлятимуть одразу 4 «коробки»: військовослужбовці спеціального навчально-тренувального батальйону «Почесна Варта», кінологічний підрозділ зі службовими собаками, курсанти Національної академії та зведений оркестр Національної гвардії.

 

 

«Передбачається, що цьогоріч парадні розрахунки пройдуть Хрещатиком новим стройовим кроком, який вони з легкістю вже опанували. Основною відмінністю стало те, що тепер ногу під час руху потрібно підіймати на 10-15 см», - сказано в повідомленні.

 

 

Зауважимо, що 24 серпня у параді з нагоди 30-ї річниці Незалежності України братимуть участь 33 кінологи зі службовими собаками, які представлятимуть Державну прикордонну службу.

 

Усі собаки спеціалізуються на пошуку зброї та наркотиків і вже встигли зарекомендувати себе на службі. Підготовка парадного розрахунку проходить на базі Кінологічного навчального центру ДПСУ у Великих Мостах, що на Львівщині.

 

Як повідомляла «УМ», президент Зеленський презентував заходи до Дня Незалежності України.