Захисник України поранений під час ворожого обстрілу позицій ЗСУ

17:03, 25.07.2021
Захисник України поранений під час ворожого обстрілу позицій ЗСУ

Захисники України фіксують активіність російських окупантів на передовій. (Фото ОТУ «Північ»)

Український військовослужбовець зі складу Об’єднаних сил отримав осколкове поранення в результаті ворожого обстрілу в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" на Донбасі в неділю.

 

Як повідомляє Україна молода, про це інформує пресслужба ОТУ "Північ".

 

"Сьогодні 25 липня, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ» російсько-окупаційні війська порушили режим припинення вогню та здійснили прицільний обстріл позицій українських захисників із автоматичних станкових гранатометів. В результаті обстрілу один військовослужбовець зі складу Об’єднаних сил дістав осколкове поранення", – йдеться в повідомленні.

 

Зазначається, що постраждалому воїну оперативно надано першу медичну допомогу та доправлено до лікувального закладу. Наразі стан його здоров'я середньої важкості.

 

Про дії збройних формувань Російської Федерації повідомлено представників ОБСЄ через Українську сторону Спільного центру контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін.

 

Як повідомляла «УМ», солдат Дмитро Сівоконь помер внаслідок важких бойових поранень у Харківському військовому госпіталі в п’ятницю, 23 липня. Захисник України був поранений під час ворожих обстрілів на Луганщині.