На Луганщині ворог гатить з ракетних комплексів

11:32, 25.07.2021
На Луганщині ворог гатить з ракетних комплексів

Бійці ЗСУ контролюють ситуацію в районі ООС. (Фото ООС)

Російські окупанти гатять з мінометів, ракетних комплексів та БМП по позиціях ЗСУ на сході України.

 

За минулу добу ворог 9 разів відкривав вогонь.

 

Як інформує Україна молода, про це повідомляє пресцентр штабу ООС у неділю.

 

«Протягом минулої доби, 24 липня, зафіксовано 9 порушень режиму припинення вогню», - йдеться у повідомленні.

 

Зазначається, що біля населених пунктів Новоолександрівка та Золоте-4 ворог застосовував протитанкові ракетні комплекси.

 

Крім того, на Луганщині був зафіксований проліт ворожого безпілотного літального апарату типу «Орлан-10» з перетином лінії розмежування.

 

Поблизу Водяного, що біля Донецька, противник вів вогонь з мінометів 120-го калібру.

 

Неподалік Південного та Широкиного російсько-окупаційні війська обстрілювали наші позиції зі станкових протитанкових, автоматичних станкових гранатометів і великокаліберних кулеметів.

 

Біля Авдіївки ворог відкривав вогонь з мінометів 82-го калібру. А у напрямку Новотошківського та Нью-Йорку збройні формування Російської Федерації застосовували станкові протитанкові гранатомети.

 

Станом на ранок, 25 липня, зафіксоване 1 порушення режиму припинення вогню.

 

Неподалік Новозванівки російські найманці вели вогонь з озброєння БМП-1, автоматичних станкових гранатометів і великокаліберних кулеметів.

 

У штабі ООС повідомили, що бойових втрат за минулу та поточну добу внаслідок ворожого вогню серед українських захисників немає.

 

Як повідомляла «УМ», солдат Дмитро Сівоконь помер внаслідок важких бойових поранень у Харківському військовому госпіталі в п’ятницю, 23 липня. Захисник України був поранений під час ворожих обстрілів на Луганщині.