Зеленський розчарував Кремль - Пєсков

10:52, 05.07.2021
Зеленський розчарував Кремль - Пєсков

Кремль біснується через Медведчука

Прессекретар президента Росії Дмитро Пєсков розповів, що заважає провести зустріч лідерів України та РФ Володимира Зеленського та Володимира Путіна.

 

Як  інформує УМ, про це повідомляє ТАСС.

 

У студії однієї з телепрограм Пєсков заявив, що Україна послідовно намагається розмивати важливість Мінських домовленостей, кажучи про те, що потрібно їх чимось замінити, що «вони вже ніби як неживі, ці Мінські домовленості».

 

«Ускладнює втілення ідеї про двосторонню зустріч,  крім основного моменту про невиконання Мінських домовленостей, ще, напевно, і той факт, що президент Зеленський з самого початку виглядав як дуже сучасний демократичний президент, який несе порядок і демократію у свою країну, і, звичайно, цей настрій явно не корелюється з абсолютно безпрецедентним тиском на політичних опонентів, з бажанням позбутися своїх успішних політичних опонентів шляхом відкриття кримінальної справи (ймовірномова про Віктора Медведчука)», – сказав речник Кремля.

 

Також Пєсков продовжує заперечувати роль Росії у війні на Донбасі.

 

Зокрема, він назвав переконаною позицією України спроби представити Росію учасницею конфлікту в Донбасі, «що абсолютно не відповідає дійсності».

 

«Це неприйнятно ні для нас, ні для інших, напевно, учасників нормандської четвірки», – підкреслив Пєсков.