У Києві закриють рух швидкісного трамвая

09:04, 01.06.2021
У Києві закриють рух швидкісного трамвая

Відсутність влітку швидкісного трамвая спричинить чималі незручності киянам

У Києві з 2 червня по 15 серпня закриють рух швидкісного трамвая від станції «Старовокзальна» та до «Гната Юри». Комунальний транспорт не працюватиме через капітальний ремонту вулиці Борщагівській.

 

Як інформує УМ, про це повідомили в пресслужбі Київської міської державної адміністрації.

 

На цій ділянці заплановано облаштувати гідроізоляцію мостової споруди в межах трамвайного полотна та посадкової платформи.

 

«На час виконання робіт буде внесено зміни в роботу маршрутів наземного пасажирського транспорту, про які буде повідомлено окремо», – уточнили в КМДА.

 

Нагадаємо, що в Києві в цьому році комунальники мають намір відновити 565 прибудинкових територій та міжквартальних проїздів. Найбільше об'єктів відремонтують в Деснянському, Солом'янському та Голосіївському районах. На ці роботи з бюджету міста виділено майже 500 млн грн,

 

Крім того, в Печерському районі Києва комунальники почали капітальний ремонт асфальтового покриття міжквартальних проїздів та у дворах будинків. Всього заплановано відремонтувати дороги площею 26,5 тисяч квадратних метрів.

 

Раніше також повідомлялось, що з 28 квітня по 15 липня через ремонт на Новокостянтинівському шляхопроводі частково обмежили рух транспорту.