Петро Порошенко зустрівся із послами G7 та ЄС

10:23, 20.04.2021
Петро Порошенко зустрівся із послами G7 та ЄС

Порошенко на зустрічі з послами

Лідер партії «Європейська солідарність», п’ятий президент Петро Порошенко 19 квітня обговорив з послами держав Групи семи (G7) та Європейського Союзу безпекові питання та протидію пандемії коронавірусу.

 

Як інформує УМ, про це політик повідомив на своїй сторінці у Facebook.

 

Він подякував послам за підтримку територіальної цілісності України. «Мав чудовий та змістовний обмін думками з послами країн Групи семи та ЄС. Вдячний за непохитну підтримку територіальної цілісності України та готовність збільшувати ціну за подальшу ескалацію з боку Росії", – повідомив Порошенко.

 

Він підкреслив, що Україна не одна на шляху до вступу у НАТО та Європейський союз. «Важливо забезпечити внутрішню єдність перед обличчям російської агресії, і я вдячний за підтримку цього мого заклику з боку послів G7 та ЄС. Україна не одна на своєму шляху до ЄС та НАТО, тоді як реформи мають вирішальне значення для успіху», – наголосив п’ятий президент.

 

Також він розповів, що під час зустрічі представив антикоронавірусний план партії «Європейська солідарність». «Радий був представити план "Європейської солідарності" щодо протидії коронавірусу та розраховую на підтримку G7 та ЄС для швидкого надання Україні достатньої кількості високоякісних вакцин», – написав лідер партії.