Росія за останній тиждень відправила на Донбас 250 військових

16:40, 14.04.2021
Росія за останній тиждень відправила на Донбас  250 військових

Чого ви тут шастаєте, окупанти?

За минулий тиждень на тимчасово окуповану територію Донбасу прибуло близько 250 російських військовослужбовців, також з РФ завезли більш ніж 2 тисячі тонн пального. 

 

Як інформує УМ, такі дані  Головного управління розвідки озвучила  речник Міністерства оборони України  Марія Сальнік.

 

«Росія продовжує використовувати не контрольовані Україною ділянки кордону для переміщення на тимчасово окуповану територію в Донецькій та Луганській областях особового складу, зброї, боєприпасів, пально-мастильних матеріалів і майна військового призначення. Протягом минулого тижня до з’єднань і частин першого та другого армійських корпусів прибуло близько 250 російських військовослужбовців (переважно вихідців з далекосхідних регіонів Росії), завезено понад 2 тисячі тонн пального», — йдеться у повідомленні. 

 

Крім того, зазначається, що командири Збройних сил РФ підвищують контроль зберігання військового майна у частинах і підрозділах російських окупаційних військ і попереджає, що всі посадові особи, винні у недостачах завезеного з Росії майна, будуть негайно усунені з посад та притягнуті до суворої відповідальності. 

 

За даними розвідки, з середини квітня поточного року російське командування планує проведення раптових перевірок наявності пально-мастильних матеріалів у армійських корпусах окупантів.