Сепаратист Пушилін погрожує Україні наступом за підтримки Росії

19:00, 07.04.2021
Сепаратист Пушилін погрожує Україні наступом за підтримки Росії

Окупаційна влада Донецька погрожує Україні.

Ватажок бойовиків ОРДО, зрадник України Денис Пушилін хизується тим, що зараз підтримка Росії стала масштабнішою, аніж раніше.

 

За його словами, сепаратисти не виключають і залучення добровольців у разі загострення ситуації на Донбасі.

 

Як повідомляє Україна молода, про це Пушилін заявив у окупованому Донецьку інформресурсам бойовиків і російським ЗМІ у середу.

 

Ватажок бойовиків хоче, щоб Київ звільнив росіян, які перебувають на підконтрольних Україні територіях Донбасу. І гонорово зауважив, що якщо Україна першою почне наступ, то бойовики не зупиняться на наявних кордонах тимчасово окупованих територій.

 

Зрадник також зазначив, що підтримка з боку Росії набула вже інших масштабів. Мовляв, до них знову звертається значна кількість російських добровольців, тому їх залучатимуть у разі активізації боїв на Сході України.

 

«Ми зробимо все можливе, щоб велика війна не почалася, але якщо Україна зробить цей крок, то де ми зупинимося, ніхто зараз не скаже», - каже Пушилін.

 

Нагадаємо, останнім часом ситуація на Донбасі загострилася. Об'єднані сили ледь не щодня зазнають втрат через обстріли бойовиків та підриви на мінах.

 

Як повідомляла «УМ», навідник 72-ї бригади імені Чорних запорожців Владислав Мороз загинув від кулі ворожого снайпера під час обстрілу позицій ООС поблизу селища Спартак 5 квітня.

 

Того ж дня молодший сержант 92-ої бригади імені отамана Сірка Віктор Гелебрант загинув внаслідок ворожого обстрілу біля селища Золоте-4 на Луганщині.

 

Комвзводу Володимир Шпак і солдат Максим Стеблянко загинули на Донеччині у вівторок, 6 квітня.